Naše mobilne naprave so nepogrešljiv pripomoček v vsakdanjem življenju. Njihova uporaba že dolgo ni namenjena le klicem in sporočilom, kot je bilo to zamišljeno prvotno. Zdaj so na račun mnogih aplikacij in storitev postale naš cel svet v malem. Poleg tega jih lahko s številnimi dodatki enostavno spremenimo v vrhunski fotoaparat, izjemen zvočnik ali pa avtomobilsko navigacijo. Na račun plačljivih aplikacij in dragih dodatkov pa najbolj trpi prav naša denarnica. Pa mora res? Za vas smo izbrali najbolj prodajane in uporabne artikle pod 10 €, ki lahko pridejo prav vsakomur.

Kabel za polnjenje

Ne glede na to, kateri telefon imate, je le-ta popolnoma neuporaben, če ima prazno baterijo. Za hitro in kvalitetno polnjenje zato priporočamo lightning kable s certifikatom MFI za Apple naprave, kvalitetne micro USB kable ali hitre USB-C za najnovejše mobilnike. Če vam presedajo natrgani kabli pa se lahko poslužite tudi vzdržljivejših pletenih kablov z veliko daljšo življenjsko dobo.

Avto oprema

Če veliko časa preživite v svojem jeklenem konjičku, potem vam bo še kako prav prišel avtopolnilec. Era Rocket ima na voljo dva USB vhoda, tako da lahko telefon napolnite tudi svojemu sopotniku. Magnetno držalo pa bo poskrbelo, da bo telefon na priročnem mestu za uporabo navigacije ali varno prostoročno telefoniranje, v ta namen pa lahko uporabite tudi Bluetooth slušalko Brix.

Power Bank

Tudi vam baterije vedno zmanjka v napačnem trenutku? Mini power bank Oval imate lahko vedno pri roki, da napolni vaš telefon ter ga reši pred kruto usodo. Z 2600 mAh morda ni dovolj za celo polnjenje novejših (večjih) telefonov, kljub temu pa uspešno podaljša življenjsko dobo, ko se baterija začne bližati 0 %.

Adapterji

Ja, adapterji zagotovo niso najbolj razburljiva stvar, ki jo lahko kupite za svojo napravo. So pa nepogrešljivi. Stenski adapter uporabljate dnevno za polnjenje svoje naprave. Ste ravno zamenjali telefon, ki ima USB-C vhod in sedaj težko najdete nekoga, ki vam lahko posodi kabel za polnjenje naprave? Priročen adapter imate lahko vedno s seboj kar na obesku za ključe. Se odpravljate na daljšo pot z letalom? Potem nujno potrebujete letalski adapter za slušalke, ki vam omogoča uporabo lastnih slušalk na letu. Vsi vemo, kako neudobne slušalke sicer ponujajo na letih, kajne? Da o kvaliteti zvoka sploh ne govorimo. To pa nas pripelje do naslednje točke …

Slušalke

Ah, slušalke. Vedno se nam valjajo po predalih in torbah, ko pa jih zares potrebujemo, pa jih naenkrat ni nikjer. Cenovno ugodne slušalke bodo poskrbele, da jih boste vedno imeli pri roki, poleg tega pa jih lahko še lično pospravite v za to namenjeno torbico ter s tem preprečite nadležno vozlanje in zapletanje v ostale predmete.

Foto oprema

Ne glede na to, ali gre za ljubiteljsko fotografiranje ali pa le za delanje selfijev, primerna oprema nam lahko močno olajša življenje in poskrbi, da ne zamudimo nobenega pomembnega trenutka. Selfie palica je trenutno ena izmed najbolj zaželenih pripomočkov med mladimi, ki se jim stalno nekaj dogaja in želijo ovekovečiti vse skupne dogodivščine s svojimi prijatelji, za popolno svetlobo pa bo poskrbela selfie svetilka. Če potrebujete več prostora za svoje fotografije pa lahko pomnilnik svojega telefona razširite z micro SD spominsko kartico.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here