Končno. Znan je datum, ko bomo po mescih ugibanj končno izvedeli, ali bomo letos zares dobili kar tri nove iPhone in kako bodo izgledali. Veliki dogodek se bo kot po navadi odvijal v drugem tednu septembra, natančneje v torek, 12. septembra, v novi stavbi »Steve Jobs Theater« v novem Apple parku v Cupertinu.

58ad9420dd0895831c8b49be-1200

Letos upamo na predstavitev kar treh novih iPhonov, vključno s težko pričakovanim »Ferrari« telefonom iPhone 8. Ta naj bi imel 5,8 inčni OLED zaslon, ki bo prekrival celotno sprednjo stran telefona, ohišje iz kombinacije stekla in kovine, 3D prepoznavanje obraza in še izboljšan procesor A11.

iphone8dummyfrontback-800x450

Kakšne skrivnosti pa poleg datuma in ure še skriva vabilo na dogodek? No, mnogi jih najdejo precej. Nekateri so prepričani, da trije odtenki v Applovem logotipu predstavljajo tri različne telefone. Tisti z malce več smisla za humor so prepričani, da rdeč obris predstavlja telefon, bel pa vašo kreditno kartico, ki jo boste morali za novi iPhone kar konkretno sprazniti.

Najbolj zagreti pa so našli še mnogo več. Obris novega iPhona v novi, beli in rdeči barvi? Simbolika rdeče in modre barve, ki bi lahko napovedovala brezžično polnjenje? Dogodek, ki bo potekal v živo ali kar v virtualni resničnosti?

No, tovrstne šale vsekakor poskrbijo, da nam bo čas do dogodka hitreje minil. Ste v sporočilu morda tudi vi opazili še kakšen skrit pomen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here