Vsi vemo, da ni vsak selfie dober selfie. V letu 2015 je bilo slabih na žalost veliko preveč, k temu pa so žal nekoliko pripomogle tudi selfie palice. Nekateri selfiji so brezobzirni, drugi resnično nespametni, nekateri pa so enostavno grozni. Poglejmo si najslabše selfije preteklega leta.

1. Po siloviti plinski eksploziji marca v New Yorku se je na kraju nesreče znašlo mnogo oseb, ki se so s fotografiranjem selfijev razjezile socialna omrežja.

2. Ta moški je na grd način spoznal, da morski lev ni ljubitelj selfijev.

3. Tej družbi je po prometni nesreči postalo jasno, da uporaba selfie palice med vožnjo ni pametna zamisel.

4. Če delate neumnosti, jih ne objavljajte na Instagramu – moškega so aretirali, ker je na vrhu Brooklynskega mostu posnel to fotografijo.

5. Kot da selfie palice še niso dovolj, zdaj prihajajo tudi selfie čevlji.

6. Pravi genij moraš biti, da se po ropu banke slikaš z ukradenim denarjem in fotografijo objaviš na Facebook. Policija ga je seveda kmalu izsledila in aretirala.

7. Justin Bieber bo na svoji turneji naslednje leto za selfije z oboževalkami računal „razumnih“ 2000$.

8. Park v Coloradu so morali zapreti, ker se je preveč ljudi želelo fotografirati z medvedi, pri tem pa je prišlo tudi do poškodb.

9. V mestu Matlock Bath v Veliki Britaniji se ljudje zelo radi slikajo na aktivnih železniških tirih. Ne najbolj pametna ideja.

10. Po objavi selfija z zdravili proti jutranji slabosti, je Kim Kardashian po navodilih administracije FDA morala odstraniti zavajajočo fotografijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here