Ste se naveličali videza aplikacij in funkcij ki jih premore vaš Android telefon s Touchwiz, Sense ali Xperia programsko opremo? Si želite osvežiti izgled in ga narediti takšnega kot ga imajo Google Nexus naprave? Ali pa si želite samo prej začeti uporabljati novejši Andorid sistem? Potem je nova aplikacija CyanogenMod Installer prav za vas.

Aplikacija CyanogenMod Installer je na voljo v Google Play trgovini brezplačno (povezava na koncu novice). Aplikacija vas bo preko preprostih korakov vodila kako namestiti najnovejši CyanogenMod. Ne potrebujete več prebirati forume kako so drugi to naredili, aplikacija bo vse to naredila namesto vas. Najboljša stvar vsega tega pa je, da boste na koncu imeli na svoji Andorid napravi nameščen Android 4.3 – tega namreč v zadnji različici uporablja CyanogenMod 10.2. Seveda bo posodobitev na Android 4.4 prišla v naslednjih tednih, verjetno veliko prej kot bodo to storili Samsung, HTC ali Sony za svoje naprave.

CyanogenMod poleg ‘stock’ Google videza in hitrih posodobitev na najnovejši Andorid sistem prinaša še druge lastnosti – hiter vmesnik, podporo za različne teme, DSP izenačevalnik zvoka, hitre nastavitve v orodni vrstici in še več. Več o CyanogenMod-u si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani tukaj.

Povezava do aplikacije – aplikacijo so zaradi kršitev spletne trgovine prostovoljno odstranili 27.11.2013. Aplikacijo je moč naložiti preko drugih virov (išči v google).

OPOZORILO – z namestitvijo boste odstranili vašo sedanjo programsko opremo in se na njo ne boste morali vrniti brez predhodne namestitve. Prav tako lahko izgubite vaše podatke na telefonu, zato vam priporočamo, da si prej ustvarite backup. Morda boste s tem tudi izgubili garancijo (unlocking bootloader – odvisno od proizvajalca). Za vse storjene poteze Gizzmo Novice pravno ne odgovarjajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here