Klici v tujino so kljub novi zakonodaji Evropske Unije še vedno (pre)dragi. Z namenom znižanja stroškov klicev iz Slovenije v tujino je velenjsko podjetje Mega M, d.o.o. predstavilo inovativno aplikacijo za Android in iOS pametne mobitele poimenovano Mobilna Predizbira. Aplikacija Mobilna Predizbira omogoča tako zasebnim kot tudi poslovnim uporabnikom do 80% cenejše klice v tujino. Tovrstna aplikacija je inovacija tako na slovenskem področju kot tudi v tujini. Za njo je podjetje MegaTel že prejelo srebrno nagrado za inovacijo Savinjsko Šaleške obrtne zbornice ter se uvrstila med najboljše slovenske inovacije na lanskoletnem Slovenskem Forumu Inovacij.

Aplikacijo Mobilna Predizbira danes uspešno uporablja že več kot 2000 uporabnikov. Med najbolj znanimi uporabniki so Diners Club, spletna trgovina Mimovrste in več ministrstev v Sloveniji. A aplikacija ni na voljo le za poslovne uporabnike, namreč vsak uporabnik si lahko zagotovi cenejše klice v tujino s prenosom brezplačne aplikacije iz Google trgovine za Android naprave ali iz iTunes trgovine za iOS naprave. Kar je najlepše pri tem je dejstvo, da vam za uporabo aplikacije Mobilna Predizbira ni potrebno menjati vašega trenutnega ponudnika mobilne telefonije.


Aplikacija za Android naprave.
Aplikacija je zasnovana tako, da samodejno prepozna vsak klic, ki ga opravljate iz Slovenije v tujino in vam le v primeru, da aplikaciji to dovolite, preusmeri klic v MegaTel omrežje. S preusmeritvijo v MegaTel omrežje opravite klic v tujino po povprečno 80% nižji tarifi, kot bi ga sicer preko vašega ponudnika mobilne telefonije. Klici v tujino po neverjetni ceni so na voljo brez menjave operaterja ter brez potrebe po vzpostavitvi mobilnih podatkov ali Wi-Fi povezave, saj celotna povezava poteka preko GSM omrežja.

Aplikacija za iOS naprave.

Vse kar je potrebno storiti pred uporabo aplikacije je izbor načina plačila za klice. Na voljo sta prednaročniški in naročniški račun. Prednaročniški račun deluje tako, da sami pred uporabo aplikacije naložite želen znesek. Znesek, ki ste ga naložili lahko porabite v enem letu. Na drugi strani vam naročniški račun omogoča mesečno plačevanje porabljene vsote klicev za pretekli mesec.

Več podrobnosti o inovativni aplikaciji Mobilna Predizbira si lahko pogledate na uradni strani tukaj, kjer si tudi lahko informativno izračunate razliko v ceni klica v tujino preko vašega trenutnega operaterja in preko MegaTel omrežja.


Brezplačna aplikacija Mobilna Predizbira – za Android, za iOS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here