Nova generacija Googlovih telefonov ni več daleč. V svojem predstavitvenem videu so potrdili datum dogodka, ki bo potekal 4. oktobra in bo skoraj gotovo postregel z novim telefonom Google Pixel 2. Tokrat je njihov moto: “Zahtevajte več od svojega telefona.” Kaj so nam pripravili?

google-pixel-2-teaser

Kaj že vemo?

Že dolgo se govori, da novi telefoni podjetja Google pridejo proti koncu letošnjega leta in najverjetneje tudi letos dobimo dva, večjo in manjšo različico. Oba bosta skoraj zagotovo že imela naložen najnovejši Android Oreo, imela pa naj bi tudi izvrsten procesor Snapdragon 836, ki je še boljši od verzije 835, ki jo trenutno najdemo v premium telefonih Galaxy S8 in S8+ ter Note 8. Telefona bosta imela 5- in 6-inčni zaslon in 4 GB RAM-a ter 64 ali 128 GB pomnilnika.

Manjši Pixel 2 bo mogoče kupiti v treh barvah, črni, modri in beli (Just Black, Kinda Blue, Clerly White), medtem ko bo večji telefon na voljo v samo dveh. Izbirali boste lahko med popolnoma črnim ali med kombinacijo črno-bele barve.

Cene bodo konkurenčne premium modelom Samsunga in Appla, saj bo za manjši telefon potrebno odšteti 649 $ ali 749 $ glede na velikost pomnilnika, za večjo varianto pa 849 $ oz. 949 $ za 128 GB prostora.

Seveda pa lahko točne informacije pričakujete tudi kmalu po dogodku 4. oktobra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here