Sony s tablico Xperia Tablet Z2 nadaljuje svoj značilen pristop pri ustvarjanju tabličnih računalnikov. Namreč za razliko od konkurence, Sony na prvo mesto pri oblikovanju tabličnega računalnika postavi multimedijsko izkušnjo. S tem mislimo predvsem na zaslon z odličnimi barvami in prostorski zvok, ki paše tudi ob dolgi kopeli.

Sony Xperia Tablet Z2.A naj vas to ne zavede preveč. Saj kljub odličnemu Triluminos zaslonu z Live Color LED in X-Reality procesiranjem slik in video posnetkov Sony Xperia Tablet Z2 premore še veliko več. Najprej je potrebno povedati, da je Sony Xperia Tablez Z2 trenutno najhitrejša tablica na svetu. Za odlično hitrost poskrbi nov Snapdragon 801 procesor s 4-jederno zasnovo na 2,3 GHz in 3 GB delovnega spomina. Da vam med gledanjem filma ne bo potrebno polniti tablice pa poskrbi velika 6000 mAh baterija, ki zagotavlja do 10 ur nemotenega gledanja video vsebin. Vse to je Sony uspel združiti v vodo-odporno ohišje debeline 6,4 mm in teže 430g. Pa da ne pozabimo – dobra slika brez dobrega zvoka izgubi svoj pomen, kajne? Zato je Sony vgradil v tablico kar 4 zvočnike, ki skupaj s tehnologijo S-Force Surround pričarajo prostorski zvok brez potrebe po priključitvi na zunanje zvočnike.

Sony Xperia Tablet Z2 bo na voljo na Evropskem tržišču marca letos. Za osnovni 16GB model brez telefonije bo potrebno odšteti 499€. Več o omenjeni tablici si lahko pogledate na uradni spletni strani tukaj. Spodaj pa vas vabimo k ogledu kratke video predstavitve tabličnega računalnika Sony Xperia Tablet Z2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here