Podjetje z začetki v Južni Koreji je danes prerastlo v enega najbolj cenjenih proizvajalcev dodatne opreme za mobilne naprave s sedežem v Kaliforniji, ZDA. Proizvodi z oznako SPIGEN se lahko pohvalijo v mnogih pogledih, a najbolj izstopata dva – moderen in svež dizajn ter uporaba visoko kakovostnih materialov. SPIGEN etuiji tako niso samo za zaščito vaše naprave, ampak za veselje ob držanju naprave v roki in za izstopanje iz množice.A naj vas lep dizajn ne zavede, saj so SPIGEN etuiji odlični tudi pri zaščiti vaše naprave z linijama Tough Armor in Slim Armor etuijev. Za tiste, ki si želite dober videz in dobro zaščito v enem pa sta na voljo Neo Hybrid in Ultra Hybrid liniji. Posebnost večine etuijev je ta, da so le-ti zgrajeni iz dveh ločenih delov. Notranji del etuija predstavlja gumijast žepek za mobilno napravo, ki hkrati ob robovih služi za dodatno zaščito ob padcih mobilne naprave. Navadno se na ta gumijast žepek namesti še dodaten estetski pokrov iz visoko kakovostne plastike za tisto piko na i. Nekateri modeli etuijev namesto plastičnega dodatka uporabljajo aluminijast okvir (Neo Hybrid linija).

V spletni trgovini GIZZMO.SI so že na voljo etuiji različnih linij za naprave kot so iPhone 5/5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3, LG G2 in iPad mini /Retina. V paketu zraven vsakega etuija dobite tudi potrdilo o originalnosti proizvoda z lastno serijsko številko, s katero lahko originalnost potrdite preko original.spigen.com spletne strani.

Vso ponudbo SPIGEN etuijev v naši spletni trgovini pa najdete tukaj. Na sliki spodaj so prikazane glavne lastnosti SPIGEN etuijev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here