Boste v kratkem menjali telefon? To so Android telefoni, ki bodo luč sveta ugledali v 2017 in jih je vredno vključiti v izbor.

Samsung Galaxy S8

Po Note7 se bo moral Samsung še veliko bolj potruditi, da navduši svoje kupce z novim Galaxyjem, ki naj bi luč sveta ugledal v prvih mesecih leta 2017. O podrobnejših specifikacijah Samsung Galaxy 8 smo na našem blogu že pisali, omenimo naj le nekatere najbolj izstopajoče funkcije novega telefona.
Ker so se v preteklosti »Edge« različice telefonov prodajale veliko bolje, so govorice o tem, da se Samsung v letu 2017 poslavlja od ravnih zaslonov, vedno glasnejše – ukrivljen zaslon naj bi imeli tako manjša kot večja različica telefona. Glede na Samsungovo zanimanje za virtualno resničnost je najbolj verjetno, da bo imel novi telefon 4K resolucijo zaslona. Galaxy S8 bo imel verjetno novo generacijo čipa Snapdragon 835 in USB vhod tipa C, navduševal pa nas bo tudi IRIS skener očesne šarenice.

One Plus 4

Ker je Google prekinil serijo svojega paradnega telefona Nexus, to lahko pomeni priložnost za OnePlus 4, sploh glede na uspeh OnePlus 3 in 3T. Če se bodo pri Googlu držali vzorca preteklih let, lahko OnePlus 4 pričakujemo nekje v pričetku poletja 2017.
Tudi OnePlus 4 bo imel najnovejšo različico Qualcommovega Snapdragona (verjetno 835), 6-8 GB RAM-a (malo več kot drugi telefoni v letu 2017) in 64-128 GB notranjega pomnilnika.

article

Nokia D1C

Tako je, Nokia se končno vrača! Potem ko Microsoft v preteklosti ni uspel izkoristiti prepoznavnosti blagovne znamke, se je Nokia združila s finskim podjetjem HMD in napovedala izdelavo Android pametnih telefonov – prve lahko pričakujemo že v začetku novega leta.
Prihajajoči telefon naj bi se imenoval Nokia D1C in naj bi bil lansiran v dveh različicah: manjša, 5-palčna z 1080 p ekranom, 2 GB RAM-a in 13 MP kamero ter večji, 5.5-palčni model s 3 GB RAM-a, 16 MP kamero in 1080 p resolucijo.

nokia

LG G6

Po neuspehu LG G5 je rešitev paradnega konja za LG v letu 2017 prioritetna naloga. LG G6 naj bi doživel temeljito preobrazbo, nekatere specifikacije pa se naj bi ujemale s prihajajočim Galaxyjem S8 (Snapdragon 835, 6 GB RAM-a). LG naj bi ohranil odstranljivo baterijo in širokokotno kamero, izboljšal pa nekatere funkcionalnosti, kot je npr. vodoodpornost. LG G6 naj bi lansirali na kongresu mobilne telefonije februarja 2017, v trgovine pa naj bi prišel nekaj tednov zatem.

HTC Ocean

HTC za novo leto pripravlja nov telefon, ki bo kronološko 11. po vrsti, a še ni znano, ali bo HTC ostal pri tej shemi imenovanja (doslej ga imenujejo HTC Ocean). O telefonu je doslej znanega zelo malo, a gre za eno izmed zadnjih priložnosti za HTC, da se obdrži v igri med velikimi blagovnimi znamkami pametnih telefonov, zato so naša pričakovanja velika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here