Simobil v praznično obdobje vstopa s spremembo osnovnih naročniških paketov. Dobro poznane pakete ZATE bodo zamenjali paketi NESKONČNI. Posebnost paketov neskončni so neskončni oz neomejeni klici in SMS/MMS sporočila pri vseh različicah paketov S, M in L. Najcenejši NESKONČNI S paket ima za 20,99€ mesečne naročnine vključenih poleg neskončnih klicev in SMS/MMS sporočil še 200 MB prenosa podatkov, NESKONČNI M paket pa za 7€ več ponuja 2 GB prenosa podatkov. Največji paket glede na zakupljene količine je paket NESKONČNI L, ki vam za 39,99€ mesečne naročnine prinaša 5 GB prenosa podatkov in novost – 1000 minut dohodnih klicev znotraj EU.

Simobil je poleg omenjenih paketov dodal še pakete OSNOVNI, ki pa vam omogočajo nizko mesečno naročnino in majhne količine zakupljenih količin. OSNOVNI S paket bo za 10,99€ mesečne naročnine vključeval 50 minut pogovorov v Simobilovem omrežju, 50 minut pogovorov v druga omrežja ter 50 SMS sporočil. OSNOVNI PAKET M pa bo za 14,99€ mesečne naročnine podvojil zakupljene količine S paketa ter mu dodal še 100 MB prenosa podatkov.

Zimski časi pa so prinesli tudi težko pričakovano novost, ki je na voljo pri vseh naročniških paketih – to je možnost mesečnega odplačevanja mobitela. Tako ne bo potrebno za nakup mobitela takoj plačati večji del zneska, ampak boste le-tega odplačevali preko celotnega obdobja naročniškega razmerja.

Kaj pa ponuja konkurenca? Prenovljeno ugodno ponudbo Telemacha si lahko pogledate tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here