Nova naročniška paketa Enostavni in Neomejeni zamenjujeta stare pakete Enote, pri katerih ste si z mesečno naročnino zakupili določeno število enot za klice, kratka sporočila in dostop do medmrežja skupaj. Z njima se Telekom Slovenije delno vrača nazaj na starejšo in pri uporabnikih bolj priljubljeno shemo ločeno zakupljenih posameznih enot. Paket Mobitel Net pa predstavlja novost za uporabnike, ki pretežno koristijo le mobilne podatke. Vsi paketi pa imajo dve skupni lastnosti – uporabniki z novimi paketi lahko brezplačno koristijo najhitrejšo internetno povezavo LTE/4G ter vsi dobijo brezplačnih 5GB prostora v internetni storitvi TWiN Shramba S.

Naročniški paket Mobitel Enostavni je namenjen bolj enostavnim uporabnikom oz. uporabnikom, ki ne potrebujejo večjih količin zakupljenih enot. Ti uporabniki imajo na voljo dve različici paketa Enostavni in sicer Enostavni 100 in Enostavni 300 (število zakupljenih količin). Na drugi strani je naročniški paket Mobitel Neomejeni namenjen zahtevnejšim uporabnikom, saj za višjo ceno mesečne naročnine vključuje neomejene klice in kratka sporočila v vsa slovenska omrežja, glede na izbran paket (A, B, C ali D) pa vključuje tudi različno količino prenosa podatkov. Za popolnoma neomejen dostop do vseh mobilnih storitev s paketom Mobitel Neomejeni D bo potrebno odšteti 39€ vsak mesec za naročnino.

Pregled ponudbe novih naročniških paketov.

Novi je tudi paket Mobitel Net, ki vam ponuja najugodnejši internetni dostop in neomejeno pošiljanje kratkih sporočil. Na voljo je v različici Net 2 GB z 2GB zakupljenih količin prenosa podatkov za 17€ mesečne naročnine ali v različici Net Neomejeno, kjer ni omejitev količine internetnega dostopa za 29€ mesečne naročnine. Več o ponudbi si lahko pogledate tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here