Telekom Slovenije nas je že prijetno presenetil to zimo s hitro vključitev novega novega Lg Nexus 5 v svojo ponudbo. Danes pa Telekom nadaljuje s prazničnimi presenečenji! V svojo ponudbo namreč dodaja novega velikana – HTC One Max!

HTC One Max je večji brat odličnega mobitela, ki ga verjetno vsi poznate zaradi svojega nadstandardne ohišja iz aluminija – HTC One. Max nadgrajuje omenjeni mobitel z veliko večjim 5,9 inch-nim zaslonom Full HD ločljivosti in večjo 3300 mAh baterijo. Obenem pa ohranja glavne značilnosti manjšega brata – to sta ohišje iz aluminija in stereo zvočnika BoomSound. Pod aluminijem boste našli odličen procesor Snapdragon 600, ki roko na srce ni ravno najnovejši procesor, ki ga Qualcomm premore, a vseeno je več kot zmogljiv. HTC One Max pa tudi izgubi nekaj v primerjavi z HTC One – to sta predvsem optična stabilizacija 4 MP UltraPix kamere in Beats zvočni izenačevalnik. Čisto nova posebnost HTC One Max-a pa je – če ste bili pozorni na prvi sliki na zadku – je skener prstnih odtisov! Z njim povečate varnost svojega mobitela, saj z njim lahko odklepate mobitel in ga uporabljate namesto neprestanega vnašanja gesla v aplikacijah. Najbolj uporaben pa je.. ker izgleda kot funkcija iz prihodnosti!

HTC One Max.

Vas je navdušil novi HTC One Max? Poglejte si uradno spletno stran HTC One Max s klikom na povezavo ali ponudbo na Telekomu tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here