Telemach, vodilni ponudnik kabelske televizije v Sloveniji, je za to jesen prenovil svojo ponudbo mobilnih storitev. Nova naročniška ponudba zdaj sestoji iz treh osnovnih paketov – Paket MOB 3, Paket MOB 10 in Paket MOB 30.

Paket MOB 3 za najnižjo mesečno naročnino med našimi ponudniki – 3€ – ponuja brezplačne klice v Telemachovem omrežju (tako stacionarnem kot tudi mobilnem), 60 minut klicev v ostala omrežja, 60 SMS/MMS sporočil in 60 MB prenosa podatkov. Zagotovo je to privlačna ponudba za tiste, ki predvsem ne uporabljate veliko interneta na vašem mobitelu ter kličete zmerno.

Naslednji paket v ponudbi Paket MOB 10 za mesečno naročnino 10€ ponuja brezplačne klice v Telemachovem omrežju, 400 minut pogovorov v ostala omrežja, 200 SMS/MMS sporočil ter 500 MB prenosa podatkov. Cenovno ugoden paket je namenjen predvsem zmernim uporabnikom pametnih telefonov.

Zadnji, največji Paket MOB 30 vam za 30€ mesečne naročnine prinese brezplačne klice v Telemachovem omrežju, 1000 minut v ostala omrežja, 1000 SMS/MMS sporočil in 2 GB prenosa podatkov. Paket MOB 30 je namenjen odvisnikom od socialnih omrežij in dolgih pogovorov pozno v večer, pa ne da bi to bila slaba stvar!

Telemach z novo ponudbo predvsem cilja na nižje cene naročnin, saj če pogledamo k Simobilu in Mobitelu se nekje osnovna cena naročniškega razmerja giblje okoli 20€. Da pa vas bi Telemach še lažje prepričal, vam ob sklenitvi naročniškega razmerja Paket MOB 10 ali 30 podarja bon v vrednosti 100€ za nakup novega mobitela. Lepa gesta, moramo reči.

Več o ponudbi si lahko pogledate na Telemachovi uradni strani tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here