Rokavice, ki omogočajo upravljanje zaslonov na dotik, so pozimi nepogrešljive. Omogočajo nam, da naše najljubše naprave nemoteno in udobno upravljamo tudi ob nizkih temperaturah. V zimskih dneh smo se že vsi soočili s težavo, ko se nam s klasičnimi rokavicami nikakor ni uspelo odzvati na klic, pisanje SMS sporočil pa je bilo praktično nemogoče. Danes je na trgu že kar nekaj modelov rokavic, ki s pomočjo prevodne niti olajšajo rokovanje z mobilniki in tablicami in omogočijo brezhibno izkušnjo. Za vas smo opravili test treh najbolj priljubljenih modelov pri nas.

Rokavice OX

Touchscreen rokavice OX se že na prvi pogled in otip bistveno razlikujejo od izdelkov konkurentov. Omogočajo brezhibno prevodnost, pletene so iz izredno mehke italijanske Ciprie, z dodatkom srebra in karbona, kar omogoči brezhiben bioelektričen naboj in izjemno uporabniško izkušnjo. Prevodne so po celotni površini rokavice, zato so kos tudi t.i. ‘’multi-touch’’ gestam. Na voljo so v črni in biserno črni izvedbi in več kot primerne kot darilo v izbrani darilni škatlici. Še zelo pomemben del – z nakupom rokavic OX denar ostane doma, saj sta celoten razvoj in proizvodnja produkt dela slovenske ekipe.

Toplotna izolacija: 5
Prevodnost: 5
Izgled: 5
Cena: 3

Rokavice Caneo

Rokavice Caneo odlikuje odlična prevodnost in eleganten, nevpadljiv izgled. Zagotavljajo dobro termično izolacijo, prevodnost po celotni površini rokavice in dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Sestavljene so iz 100% akrila in prevodne niti. Odzivnost je zadovoljiva, dobro so se obnesle tudi ob igranju iger.

Toplotna izolacija: 5
Prevodnost: 4
Izgled: 4
Cena: 4

Rokavice iGlove

Rokavice iGlove so pri nas najugodnješa izbira, zavoljo cene pa so malenkost okrnjene tudi funkcionalnosti. Prevodne so samo na konicah prstov, kar večini posameznikov sicer zadošča, a zaradi tega trpi tudi izgled rokavice, saj so konice prstov rahlo obarvane. Uporabniška izkušnja je sicer dobra in tudi toplotna zaščita rokavice zelo zadovoljiva. Na voljo so samo v eni velikosti, ki sicer ustreza večini, mogoče pa bodo na nekaj težav naleteli tisti z zelo velikimi rokami. Pakirane so v zelo lični embalaži, pripravljene za pod smreko, na voljo pa so v črni in roza barvi.

Toplotna izolacija: 4
Prevodnost: 4
Izgled: 3
Cena: 5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here