Najmlajši izmed ustaljenih slovenskih ponudnikov mobilnih storitev Tušmobil predstavlja v predprazničnem obdobju novost med ponudbo naročniških paketov – novo razširjeno družino paketov Najbližji!

Družino paketov Najbližji sestavljajo 4 paketi, ki zagotavljajo, da bo vsak uporabnik našel pravi paket zase glede na svoje potrebe oz. glede na svoj način uporabe mobilnega telefona. Tako je najcenejši paket Najbližji M s 14,90€ mesečne naročnine namenjen zmernim klicateljem, tekstopiscem in deskarjem po internetu s 500 enotami impulzov za vsako omenjenih dejavnosti. Paketu Najbližji M sledita paketa Najbližji L in XL, ki sta namenjena bolj rednim uporabnikom mobilnih storitev – prvi za 19,90 € mesečne naročnine ponuja po 2000 enot za vsako izmed kategorij, drugi pa za 29,90 € 3000 enot za vsako izmed kategorij.

Posebnež med družino paketov je paket Najbližji NET, ki je namenjen uporabnikom, ki koristijo mobilne podatke tudi na drugi napravi kot je npr. tablični računalnik. Paket Najbližji NET namreč omogoča nakup dodatne SIM kartice ter kar 5000 MB prenosa podatkov! Mesečna naročnina omenjenega paketa znaša 17,90€, nakup dodatne SIM kartice pa vam bodo zaračunali 1,90€ na mesec. Če se do konca leta odločite za sklenitev paketa Najbližji NET, vam Tušmobil podari 3 mesečno brezplačno naročnino za drugo SIM kartico.

Več o ponudbi in dodatno akcijsko ponudbo aparatov v paketih Najbližji si lahko pogledate na uradni spletni strani Tušmobil tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here