Če se tudi vi v prihodnjih dneh odpravljate na zaslužen dopust, kjer nameravate brezskrbno uživati v čofotanju, plavanju, potapljanju in ostalih priljubljenih morskih dejavnostih, potem ob tem pomislite tudi na vašega najbolj zvestega spremljevalca – vaš telefon. Na dopustu se po navadi končno popolnoma sprostimo, hkrati pa se nam kar naenkrat prične dogajati mnogo vznemirljivih stvari, v svoj telefonski objektiv pa želimo ujeti čisto vse, tudi tiste vodne dogodivščine.

V zadnjih letih so takšni in drugačni vodoodporni ovitki postali neverjetno priljubljeni, saj telefon zaščitijo pred vdorom vode, večinoma pa tako dovoljujejo tudi nemoteno uporabo pod vodo, kar omogoča snemanje čudovitih podvodnih fotografij, ki mnogokrat zajamejo bistvo vaših počitnic.

Toda ali lahko vodoodpornim ovitkom zaupate?

Premislite: za svoj telefon ste odšteli nekaj sto evrov – če ste ponosni lastnik najnovejšega iPhona ali Samsunga pa se številka že nevarno bliža tisočici. Na telefonu imate shranjen ogromen del svojega življenja; kontakte zadnjih 10 let, slike svoje družine in prijateljev, dragocena sporočila, dostop do spletnih bank, PIN kode vaših kartic, aplikacije, ki vas vsakodnevno rešujejo iz zagat, vsa najpriljubljenejša socialna omrežja in verjetno še kaj. Telefon je torej zelo drag(ocen) element vašega življenja, in čeprav gre zgolj za majhen košček elektronike, je v resnici mnogo več. Ali ste ga potem zares pripravljeni zaupati majhnemu koščku plastike, ki jo dobite včasih že za manj kot 10 evrov in obljublja, da bo telefon zaščitila pred najmanjšim vdorom vode, ki bi bil za telefon že usoden?

Vodoodporni ovitki - da ali ne?

V zadnjem času se na žalost pojavlja ogromno nepreverjenih znamk, ki jim gre zgolj za zaslužek, ne pa tudi za dobrobit svojih strank. Takšen odnos se nam zdi nesprejemljiv in gizzmo.si se vedno trudi, da so naši kupci z izdelki zadovoljni in da njihova kakovost ter uporabnost dosežeta (ali celo presežeta) pričakovanja.

Tako smo bili iz svoje ponudbe žal prisiljeni umakniti vse cenejše vodoodporne ovitke, saj je rizik glede njihove uporabe enostavno prevelik. Če delujejo v večini primerov, to ni sprejemljivo, saj je škoda, ki nastane v primeru, ko ovitek zataji ter prepusti vodo, preprosto prevelika. Zaradi same zasnove večine vodoodpornih ovitkov, ki jih ponavadi ščiti zgolj tanka folija, je možnost poškodbe te folije prevelika, da bi jih z mirno vestjo ponujali svojim cenjenim strankam. V trgovino pa zaide tudi vedno več nezadovoljnih kupcev, ki s seboj prinesejo poceni zaščitno vrečko ali kakšen drug cenen ovitek, ki je povsem neuporaben in iščejo boljšo in kakovostnejšo alternativo.

Če torej iščete hitro rešitev za svoj telefon, ki bo čofotanje naredila še posebej zabavno, potem najprej premislite, ali ste življenje svojega telefona, ki je vredno več sto evrov, pripravljeni zaupati malemu koščku folije za samo nekaj evrov. V primeru, da se odločite za nakup vodoodpornega ovitka pa vam svetujemo, da raje odštejete kakšen evro več in kupite kvaliteten ovitek preverjenega proizvajalca z dobrim ugledom, saj je tveganje za možnost težav sicer preveliko.

Mr. Gizzma so prepričali vodoodporni ovitki Catalyst, ki so zasnovani za varno in nemoteno raziskovanje skritih kotičkov in ščitijo telefon pred padci, vodo in prašnimi delčki ter so popolni za vse poletne avanture.

Vodoodporni ovitki Catalyst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here