Ohranjenost - Razlaga razredov

Zunanja ohranjenost mobilnika: Odlična


Zaslon: Brezhiben in brez prask
Ohišje: V večini primerov brez prask. Največ 1 komaj vidna praska, ki z razdalje več kot 20 cm ni opazna.


Delovanje: Brezhibno


Opravljen 56-točkovni test za brezhibno delovanje. Tveganje za tehnične težave naprave je blizu nič oz. enako novi napravi.


Zunanja ohranjenost mobilnika: Zelo dobra


Zaslon: Brezhiben in brez prask
Ohišje: Lahko vsebuje nekaj manjših prask, vidnih z razdalje 20 cm.


Delovanje: Brezhibno


Opravljen 56-točkovni test za brezhibno deloanje. Tveganje za tehnične težave naprave je zelo nizko.


Zunanja ohranjenost mobilnika: Dobra


Zaslon: Lahko ima manjše praske, ki pa niso vidne, ko je zaslon vklopljen.
Ohišje: Manjše praske in odrgnine.


Delovanje: Dobro


56-točkovni test za brezhibno delovanje komponent je uspešno opravljen, rezultati testa pa so povprečni. Naprava je zato na voljo po bistveno nižji ceni.


Brezplačno svetovanje (8.00 - 17.00): 041 736 736

Prihrani do 40% v primerjavi z nakupom nove naprave

100% delujoče naprave, pregledane s 56-točkovnim testom

Najmanj 1 leto jamstva s servisom v Sloveniji

Z nakupom zmanjšaš e-odpad in posadiš mlado drevo

Brezhiben telefon.
Nižja cena zate in za okolje.

Dobra gesta za planet še nikoli ni bila tako privlačna. Prihrani do 40% z REBORN®
obnovljenimi telefoni, hkrati pa prizanesi okolju.

Prebrskaj
Te ob pogledu na ceno novih telefonov zaboli v denarnici? Spoznaj REBORN®!
Se ti zdi prav, da za telefon odšteješ tudi do 400 € več, samo zato, ker si prva oseba, ki ga vzame iz embalaže? Tudi nam ne!

Naroči na REBORN®, kjer telefonom, ki se jih je prvi lastnik odločil zamenjati, damo novo življenje, tebi pa pomagamo prihraniti do kar -40 %.

Za razliko od preprodajalcev na Bolhi ali Facebook Marketplace lahko ob nakupu REBORN® telefona odmisliš oznako rabljen , saj ga strokovnjaki stestirajo in po potrebi obnovijo, da z zagotovostjo deluje kot nov.
Iskreno razen custom škatle težko opaziš, da gre za ne nov telefon. Hvala za darila!

Jure Jerič

kupil iPhone X 128GB

Ob nakupu rabljenega telefona drugje ne prejmeš nikakršne garancije, zato lahko pogosto gre tudi za potegavščino, pri kateri nastradaš samo ti. Tudi če telefon pred nakupom preizkusiš, ti nihče ne zagotovi, da bo brezhibno deloval tudi v naslednjih mesecih.

Najnovejši model telefona ne stane samo 1000+ €. Plačaš tudi s kar do 200 g nevarnimi elektronskimi odpadki, ki onesnažujejo naš planet in približno 98 936 litri vode, ki se porabi ob izdelavi novega telefona.

Če izbereš strokovno obnovljeno napravo REBORN®, poleg zavidljivega prihranka kar do 80 % zmanjšaš izpust CO2 v zrak, mi pa v tvojem imenu posadimo še drevo.

Kot novo, a še boljše

Čeprav za nov REBORN® telefon odšteješ kar do -40 % manj, ta ni nič slabši.

Še več, v svoje roke dobiš napravo, ki je bila tovarniško obnovljena in očiščena ter je prestala strogo testiranje za kar 56 možnih pomanjlkjivosti.

Kljub temu lahko telefon 30 dni po nakupu brez skrbi preizkušaš ter vrneš, če ti kar koli ne odgovarja.

Izberi svoj REBORN® Telefon

Prebrskaj
Nakup REBORN® obnovljenega telefona
Nakup novega telefona
Nakup rabljenega telefona
Prihranek do -40%
30-dnevni preizkus
56-točkovno testiranje
Odklenjen na vsa omrežja
Priložen nov kabel in polnilec
Baterija nad 80% zmogljivosti
80% zmanjšan ogljični odtis
200 g manj e-odpada
1-letno jamstvo na delovanje
Možnost podaljšanja jamstva na 2 leti
Servis v Sloveniji
Možnost jamstva na razbitje zaslona

Se sliši predobro, da bi bilo res?

Tovarniško obnovljeni oz. refurbished telefoni so v ZDA in drugih večjih trgih v zadnjem času vedno bolj priljubljeni. Ker je to pri nas novost, verjamemo, da se ti ob branju morda poraja veliko vprašanj in pomislekov ... in prav je tako.


97 % strank izkušnjo z REBORN® telefoni oceni z oceno 5/5. Vseeno pa se napake dogajajo. Je prišlo do težave z napravo? Brez skrbi, brezplačno jo bomo prevzeli in jo po hitrem postopku zamenjali za tako, ki ti bo odgovarjala.


Naša večkrat nagrajena ekipa za podporo strankam se bo trudila, dokler vsake izkušnje ne preobrne v dobro. To potruje že več kot 500.000 zadovoljnih strank, mnenju pa se vsakoletno pridružujejo tudi strokovne žirije na tekmovanjih, kot je npr. sMind Web Champion Award, kjer smo v 2020 osvojili naziv Adriatic Web Champion za najboljši servis spletne trgovine v Adriatic regiji med 381 trgovci.

trustpilot google reviews
Kaj pomeni, da je telefon tovarniško obnovljen?
Pomeni, da gre za telefon, ki ga je pred tabo že nekdo uporabljal, a so ga strokovnjaki profesionalno obnovili in očistili do te mere, da deluje kot nov. Vsi nadomestni deli, ki ne prestanejo diagnostike stoodostotno, so menjani za nove. S tem pa zmanjšujemo tudi količino nevarnih odpadkov in izpust CO2, ki nastajata pri izdelavi novega telefona.
Kaj lahko naredim, če menim, da je telefon v preslabem stanju?
Enostavno ga v roku 30 dni vrneš, mi pa telefon zamenjamo ali ti povrnemo celotno kupnino.
Kaj točno pomenijo razredi "Odlično", "Zelo dobro" in "Dobro"?
Razredi označujejo stanje ohranjenosti naprave. Oglej si natančen opis razredov.
Kako deluje 30-dnevni preizkus?
30-dnevni preizkus ni nič drugega kot jamstvo zadovoljstva, v okviru katerega lahko naročeno napravo do 30 dni po nakupu vrneš brez dodatnih vprašanj, mi ti pa vrnemo celotno kupnino.
Kako uveljavim 1-letno jamstvo?
Enostavno nam pošlji sporočilo na [email protected] in opiši težavo, zaradi katere želiš uveljaviti jamstvo. Naša prijazna ekipa za pomoč strankam bo poskrbela za hitro menjavo oz. vračilo.
Kako vem, da je naprava, ki jo prejmem, brezhibna?
Vsaka naprava je pred prodajo temeljito testirana, in sicer na kar 56 potencialnih nevarnosti - vse od kamere pa do najmanjših rež ter senzorjev. V to smo tako prepričani, da ob nakupu vsake naprave zagotavljamo kar 1-letno garancijo.
Kako lahko poskrbim, da bo REBORN® naprava še dolgo "kot nova"?
Pred naročilom se lahko odločiš tudi za preventivno menjavo baterije za popolnoma novo, še nerabljeno. Hkrati priporočamo, da se preden dobiš telefon v roke, odločiš še za kakovostno zaščito velikega steklenega ekrana na dotik, saj so poškodbe le-tega najpogostejše, popravila pa najdražja.

Kaj pravijo ostali?

Preden se odločiš za naročilo, preveri, kaj o svojih REBORN® telefonih in storitvi menijo lastniki REBORN® naprav.

Kako poteka naročilo?

Izberi telefon in si čestitaj

Izberi svoj REBORN® telefon in si zaploskaj ob novici, da ti je pravkar uspelo prihraniti do 40 % pri nakupu novega telefona!

Počakaj na poštarjev zvonec

Če je trenutno na zalogi, bomo tvojo novo REBORN® napravo na tvoj naslov dostavili v roku 3 delovnih dni. Zamoti se, da čas hitreje mine!

Temeljito preizkušaj 30 dni

REBORN® napravo lahko po nakupu kar 30 dni v miru preizkušaš. Če ti kar koli ne ustreza, jo lahko vrneš brez dodatnih vprašanj.

Uživaj v 1 letu brez skrbi

Za razliko od nakupa na Bolhi, lahko z nakupom REBORN® telefona mirno spiš, saj tvoj denar varuje 1-letna garancija s servisom v Sloveniji.

Izberi svoj REBORN® Telefon

Prebrskaj

Prvič slišiš za obnovljene oz. refurbished telefone?
Preberi vse, kar moraš vedeti!

Zakaj so REBORN® naprave "boljše kot tiste v še nikoli odprti embalaži?

Ker pri novi napravi, ki pred prodajo ni bila testirana, ne veš, kdaj bo šlo kaj narobe. Še preden je prišel v tvoje roke, smo tvoj REBORN® telefon namreč temeljito testirali na kar 56 napak, do katerih lahko pride med uporabo. V vsakem primeru pa - prav tako kot pri nakupu nerabljenega telefona - vsako morebitno težavo rešimo z 1-letno garancijo.

Kakšna je razlika med rabljenimi in REBORN® telefoni?

Pri nakupu rabljenega telefona na Bolhi, Facebook Marketplace ali drugi spletni platformi za prodajo rabljene opreme ne moreš nikoli točno vedeti, kaj prejmeš za svoj denar. Fizična oseba, ki prodaja svoj rabljen telefon ti ob nakupu zagotovo ne bo zagotovila še garancije. Še več, veliko je celo takih, ki prodajajo neizpravno napravo, poberejo tvoj denar in se kasneje izmikajo kontaktu. Pri nas veš, da je telefon brezhiben, prav tako pa bomo za vse želje, informacije in zahteve na voljo tudi po nakupu.

Kako z nakupom REBORN® telefona vplivam na okolje?

Če namesto nakupa novega telefona izbereš obnovljen telefon, s tem preprečiš nastanek približno 200 g nevarnih elektronskih odpadkov ter za kar 80 % zmanjšaš porabo vode in izpust CO2, ki nastane pri izdelavi telefona v tovarni. Na kratko - preprečiš negativne posledice, ki nastanejo pri izdelavi novega telefona.

Ali bodo na REBORN® telefonu opazni znaki uporabe prejšnjega uporabnika?

Vsaka naprava je pred nadaljnjo prodajo temeljito tovarniško očiščena. Prav tako iz nje izbrišemo vse do zadnjega kilobyte-a podatkov, zato med brskanjem ne najdeš niti sledu o prejšnjem uporabniku. Na splošno pa naprave delimo v 3 razrede: odlično ohranjene, zelo dobro ohranjene in dobro ohranjene. Vse delujejo brezhibno, je pa na napravah z oznako dobro in zelo dobro tu in tam možno opaziti kakšno minimalno prasko.

Prihrani do 40% v primerjavi z nakupom nove naprave

100% delujoče naprave, pregledane s 56-točkovnim testom

Najmanj 1 leto jamstva s servisom v Sloveniji

Z nakupom zmanjšaš e-odpad in posadiš mlado drevo

Prazna
košarica?

Kupcem pogosto privoščimo posebne akcije. S prazno košarico jih žal ne moreš izkoristiti.

Napolni jo s klikom na gumb "V KOŠARICO" pri posameznem artiklu.

Košarica

Darilo si izbereš na blagajni!

Notice