Praznujemo 11. rojstni dan, praznuj z nami! >> Izkoristi kupon za 33 % popust in si izberi še poletno darilo!

Aktiviraj kupon!

Kupon 11BDAY je aktiviran!

Brezplačno svetovanje (8.00 - 14.00): 041 736 736

Prodajna mesta

Z roko v roki za čistejši planet

Pri gizzmo.si se zavedamo vpliva trgovske dejavnosti na okolje, v katerem živimo. Trudimo se zmanjšati negativne posledice poslovanja in stremimo k "zelenemu" trgovanju.

Izdelke odneseš v vrečki iz recikliranega papirja

V naših prodajnih centrih nudimo zgolj enostavno razgradljive vrečke iz recikliranega papirja. Poleg izdelka tako prejmeš še vrečko z zgodbo, saj gre za drugo ali tretje življenje papirja, iz katerega je izdelana!

Embalaže iz okolju karseda prijaznih materialov

Pakete pošiljamo izključno v škatlah iz recikliranega kartona. Zavedamo se vpliva plastike za enkratno uporabo na naš planet, zato se trudimo, da je čim več etuijev in dodatkov pakiranih v biorazgradljive vrečke.

Ti izbereš eko pakiranje, mi posadimo drevo

Če za svoje naročilo izbereš eko pakiranje, bomo v tvojem imenu posadili še eno mlado drevo. Trenutno s pomočjo partnerja drevesa sadimo na Madagaskarju, v Indoneziji, Haitiju, Keniji, Avstraliji in v amazonskem pragozdu.

Menjava staro za novo se splača

Če v naši poslovalnici zavržeš star etui ali steklo, ki je bilo kupljeno pri gizzmo.si, ti to prinese kar 20% popusta pri nakupu novega. Denarnica ti bo hvaležna, mi pa bomo poskrbeli, da bodo stari izdelki odgovorno reciklirani.

Odgovorno ravnanje z nevarnimi odpadki ti prinese popust

V vseh prodajnih centrih nudimo možnost prevzema odpadnih baterij in ostalih nevarnih odpadkov. Še več - če baterije zavržeš pri nas,  ti ponudimo še 10% popusta za nakup v trgovini!

Elektronski prenos dokumentov

Račun ob naročilu in navodila za uporabo ti bomo v večini primerov poslali po e-pošti v obliki digitalnega dokumenta. Ti ga tako enostavno shraniš in ga ne izgubiš, skupaj pa bomo vsakič prihranili list papirja in prizanesli kakšnemu drevesu.

Prazna
košarica?

Kupcem pogosto privoščimo posebne akcije. S prazno košarico jih žal ne moreš izkoristiti.

Napolni jo s klikom na gumb "V KOŠARICO" pri posameznem artiklu.

Košarica

Darilo si izbereš na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice