Gizzmo gre naprej >> Tvoj EURO kupon za 24 % popust te čaka!

Aktiviraj kupon!

Kupon EURO24 je aktiviran!

Brezplačno svetovanje (8.00 - 14.00): 041 736 736

Prodajna mesta

Poslovni uporabniki

Strokovno svetovanje pri izbiri izdelkov ali poslovnih daril? Personalizacija in potisk artiklov z vašo kreativo? Embalaža po meri? E-račun in plačilo z odlogom?

Da, da, da in da! Vse to in še več ⤵️

Veleprodaja ovitkov in profesionalno svetovanje

Vaš skrbnik vam bo vedno na razpolago. Vodil vas bo skozi proces naročila ter poskrbel, da bodo izdelki, ki jih naročite, hitro in varno dostavljeni na vaš naslov. Pri izbiri izdelkov boste deležni svetovanja, ki temelji na dejanskih rezultatih prodaje.

UJP e-Račun in odlog plačila

V kolikor ste proračunski uporabnik in potrebujete UJP eRačun ter odlog plačila, pri oddaji naročila izberite plačilo po predračunu, v opombe naročila pa dopišite, da potrebujete UJP e-Račun. Kontaktirali vas bomo na navedeno telefonsko številko ali e-naslov in vam pripravili ponudbo.

Embalaža z lastnim potiskom, znamčenje po meri

Pri naročilu večje količine izdelkov zagotavljamo personalizacijo embalaž in znamčenja za večino izdelkov v naši ponudbi. Priskočili bomo na pomoč pri potisku z vašo lastno kreativo.

Vedno ažurna veleprodajna ponudba

Zagotavljamo ažurnost in fleksibilnost - dodatke za prihajajočo napravo bomo imeli na zalogi še preden ta uradno izide. Tako lahko zagotovimo, da boste pravočasno pripravljeni izkoristili prodajne konice ob izidih naprav.

Prisotnost v proizvodnji

Naš lokalni partner nudi podporo pri iskanju najnovejših produktov na trgu, hkrati pa na ključnih produkcijskih linijah v Seulu, Shenzhenu in Hong Kongu opravlja tudi kontrolo kakovosti.

Fleksibilnost pri možnostih dostave

Če oddate naročilo v vrednosti 40 EUR ali več, izkoristite brezplačno dostavo. Potrebujete izdelke s hitro pošto in dostavo v 16. nadstropje ali pa dostavo v tujino? Pokličite nas in z veseljem se dogovorimo.

Vedno v dobri družbi

Nekatera podjetja, ki nam že zaupajo pri nabavi in personalizaciji dodatkov za mobilnike in ostalih izdelkov:

Stopite v stik

Tadej Resnik
Tel: 051 64 62 86
E-mail: [email protected]


Prazna
košarica?

Kupcem pogosto privoščimo posebne akcije. S prazno košarico jih žal ne moreš izkoristiti.

Napolni jo s klikom na gumb "V KOŠARICO" pri posameznem artiklu.

Košarica

Darilo si izbereš na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice