Praznujemo 11. rojstni dan, praznuj z nami! >> Izkoristi kupon za 33 % popust in si izberi še poletno darilo!

Aktiviraj kupon!

Kupon 11BDAY je aktiviran!

Brezplačno svetovanje (8.00 - 14.00): 041 736 736

Prodajna mesta

Jamstvo zadovoljstva
"Brez Heca"

Si si po oddaji naročila premislil/a? Ti izdelek ne ugaja 100%? Je naročilo brez tvoje vednosti oddal otrok, hišni ljubljenček ali višja sila?
Nič zato! Poleg odstopa od pogodbe v skladu s slovensko zakonodajo ti pri gizzmo.si omogočamo polno vračilo kupnine ali brezplačno menjavo izdelka v 28 dneh od oddaje naročila. Uresničimo brez dodatnih vprašanj.

Vračilo kupnine ali menjava kar 28 dni po nakupu

Če s svojim nakupom nisi popolnoma zadovoljen/a, imaš kar 28 dni, da nas o tem obvestiš na [email protected] in izkoristiš edinstvene prednosti našega jamstva na zadovoljstvo.

Vračilo brez dodatnih vprašanj

Izdelek, ki ti ne ugaja, lahko v roku 28 dni po nakupu vrneš brez dodatnih vprašanj ali navajanja razloga (v kolikor na njem ni znakov uporabe). Če ti karkoli ne ugaja, je naš edini cilj to spremeniti in upravičiti tvoje zaupanje.

Napaka pri odpošiljanju? Naša krivda - naša skrb

Kljub trudu in nadzoru kakovosti se napake dogajajo. Če slučajno prejmeš napačen izdelek, se ti bomo najprej opravičili, nato pa o tem obvestili kurirja in ga poslali na tvoj naslov. Kurir bo napačen izdelek povsem brez dodatnih stroškov zamenjal s pravim.


Se je paket med dostavo poškodoval? Foto dokaz bo dovolj.

Čeprav izdelke pred pošiljanjem pazljivo zaščitimo, se poškodbe med dostavo še vedno dogajajo. Enostavno fotografiraj poškodovan izdelek in fotografijo posreduj na [email protected]. Brez dodatnih vprašanj ti bomo zamenjavo poslali brezplačno, brez potrebe po vračanju izdelka.

Brezplačen preklic naročila

Si med naročanjem naredil/a napako ali pa se je po tvoji tipkovnici sprehodil domač maček in oddal naročilo? Nič zato! Preklic naročila isti dan bo vedno brezplačen. Obvesti nas preko e-pošte ali pa nas pokliči, mi pa bomo tvoje naročilo brez težav preklicali.

Vračilo kupnine v 3 delovnih dneh - skupaj s poštnino!

Če se iz kakršnega koli razloga odločiš za vračilo izdelka z možnostjo vračila kupnine, lahko to pričakuješ v roku 3 delovnih dni po našem prejemu izdelka, ki ga vračaš. V primeru vračila celotnega naročila ti bomo povrnili tudi stroške pakiranja in poštnine, ki jih je bilo treba poravnati ob nakupu.

Prazna
košarica?

Kupcem pogosto privoščimo posebne akcije. S prazno košarico jih žal ne moreš izkoristiti.

Napolni jo s klikom na gumb "V KOŠARICO" pri posameznem artiklu.

Košarica

Darilo si izbereš na blagajni!

28-dnevno jamstvo zadovoljstva

Notice