Proizvajalec iger Codemasters je izdal popularno rally simulacijo prirejeno za iOS in Android naprave iz daljnega leta 2000. Takrat je v svetu simulacijskih dirkaških iger kraljevala igra Colin Mcrae Rally 2.0, ki pa je danes ponovno obujena za pametne naprave.

Colin Mcrae Rally je izredno popularna igra, saj je v kar 83 državah dirkaška igra št. 1! Igra v sebi združuje legendarna vozila kot so Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI in Ford Focus ter originalna rally prizorišča. Adrenalin bodo dodatno dvigovali še zvočna navodila so-voznika Nicky Grist in legendarne lastnosti originalne igre – obnašanje dirkalnika na različnih podlagah, izzivajoča okolja in realen model poškodbe avtomobila. V igri so na voljo trije modeli igranja – od hitre dirke, celotne rally dirke do svetovnega prvenstva.

Igra je plačljiva in je na voljo za Android naprave in iOS naprave za ceno 4,49€ oz. 2,99$. Če raje dirkate na zaprtih dirkališčih, vam priporočamo, da si pogledate brezplačno igro Real Racing 3.

Povezava do Google Play. Povezava do iTunes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here