Sony Xperia M2 je mobilni telefon srednjega cenovnega razreda. Če pogledamo ceno njegovega predhodnika, lahko nekje okvirno določimo ceno posodobljenega modela. Ta se bo gibala nekje okoli 250€ brez vezave.

Sony Xperia M2.Posodobljen model prinaša 4 večje spremembe. Prva in najbolj opazna je večji 4,8 inch-ni zaslon izboljšane resolucije (540×960). Druga večja sprememba se skriva pod pokrovom mobilnega telefona – in sicer procesor je pridobil dva jedra in je sedaj 4-jederni Snapdragon 400, ki se vrti na 1,2 GHz. Nadgradnje je bila deležna tudi kamera, ki sedaj zmore posneti fotografije v 8MP resoluciji in video posnetke v FullHD resoluciji. Pri Sony-ju pa so povečali tudi kapaciteto baterije – z 1750 mAh na 2300 mAh.

Glede na prevideno ceno in lastnosti naprave smo prepričani, da je Sony Xperia M2 zelo dober mobilni telefon v svojem cenovnem razredu. Sony Xperia M2 bo predvidoma na voljo na Evropskih tržiščih aprila letos.

Več o omenjenem mobilnem telefonu si lahko pogledate na uradni spletni strani Sony Mobile tukaj. Spodaj pa vas vabimo, da si ogledate še hitro video predstavitev mobilnega telefona Sony Xperia M2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here