Nokia je predstavila prenovljeno različico legendarnega telefona Nokia 3310 s tremi ključnimi točkami: baterija telefona zdrži cel mesec (v stand-by načinu), vključili so priljubljeno igro Kača in originalna zvonjenja iz leta 2000.


Nokia 3310 ima nekaj izboljšav glede na prvotni telefon. Vključili so denimo spletni brskalnik, a zelo omejeno različico Opere in 2 MP kamero. Ima 2,4 palčni zaslon in resolucijo 240×320, kar je še vedno smešno malo, a veliko več od prvotne različice. Ob nakupu lahko izbirate med štirimi različnimi barvami – sivo, modro, rdečo in rumeno. Design ostaja precej podoben.
Nova 3310 podpira MicroSD do 32 GB in lahko predvaja MP3. Zaobljen zaslon telefona je zaščiten s polariziranim slojem za boljšo berljivost na sončni svetlobi. Telefon je precej lažji od originalnega, a ni razloga, da ne bi bil podobno robusten kot original.

nokia-3310-design1
Prvotno je telefon namenjen klicem, pošiljanju SMS sporočil (seveda na način, kot smo to počeli leta 2000, s številčno tipkovnico) in igranju legendarne Kače.
Cena? Prijetnih 49 € – nakup, ki ga hitro pozabite. V podjetju HMD menijo, da bodo ljudje Nokio 3310 kupovali kot nekakšen rezervni telefon oziroma telefon, s katerim se lahko malo odpočijete od vseh obvestil na vašem pametnem telefonu, še vedno pa ostanete dosegljivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here