1 srečka. 1 poizkus. 100% dobitek ▶▶

Izkoristi!

Brezplačno svetovanje (7.00 - 20.00): 041 736 736

Prodajna mesta

Stopimo narazen, da bomo lahko kmalu spet skupaj

Zdravje smo postavili na prvo mesto in svoje poslovanje v celoti podredili upoštevanju varnostnih predpisov.
Čeprav “stopiti skupaj” v trenutnih časih pomeni stopiti narazen, nam bo pandemijo uspelo zajeziti le s skupnimi močmi.
Da lahko zagotovimo 100% varnost svojih strank, smo poskrbeli tudi za svoje zaposlene.

Prošnja 1:
Ostani doma, naroči na spletu in če je možno, plačaj s predplačilom

Oddaj naročilo s kavča kar v spodnjem perilu, mi pa bomo poskrbeli, da paket prejmeš 100% varno.

Da se izognemu kontaktu kurirja in stranke pri plačevanju naročila, te prosimo, da svoje naročilo poravnaš s predplačilom. Izbiraš lahko med plačilom po predračunu, s kartico ali preko plačilne platforme PayPal.

Paket s tvojim naročilom kurirju oddamo brez stika, ti pa ga na isti način prevzameš.

Prošnja 2:
Za prevzem v živo izberi paketnik ali upoštevaj ukrepe v prodajnih centrih

Od 20. 4. 2020 so skladno z odlokom vlade prodajni centri in servis gizzmo.si ponovno odprti, za zagotavljanje varnosti pa smo pripravili več varnostnih ukrepov.

Ob vstopu je obvezno razkuževanje rok, nošenje zaščite obraza, upoštevanje minimalne razdalje in maksimalenga števila oseb na trgovino. Za dodatno varnost smo poskrbeli tudi s pleksi zaščitami prodajnih pultov.

Za kar najbolj varno in hitro izkušnjo pa smo pohiteli z zagotovitvijo 33 paketnikov, ki omogočajo brezkontakten in popolnoma brezplačen prevzem tvojega naročila.


Novo: Paketniki za 24-urni prevzem

Odslej lahko svoja gizzmo.si naročila naročiš v poljuben pametni paketnik mreže Direct4.me. Tako se popolnoma izogneš kontaktu z dostavljalcem ali prodajalcem ter prevzemu na pošti. Če izbereš naši prevzemni lokaciji paketnikov v Ljubljani ali Celju, je prevzem popolnoma brezplačen. Preberi več

Med delom v polni zaščitni opremi

Zaposleni pri svojem delu uporabljajo zaščitne maske ter rokavice, ki jih redno zamenjajo. Posebno pozornost posvečajo temeljitemu umivanju in razkuževanju rok, vsakodnevnemu merjenju temperature ter pogostemu prezračevanju skladiščnih prostorov.

Vsak zaposlen v svoji sobi

Poleg upoštevanja omenjenih ukrepov smo poskrbeli, da med sprejemanjem in odpremo naročil vsak zaposleni svoje delo opravlja v svojem prostoru v skladišču. Izpraznili smo pisarne in prostore namenili izključno zaposlenim, ki svojega dela ne morejo opravljati na domu.

Oddaja naročila brez kontakta

Pri oddaji pošiljke kurirju smo uvedli strog protokol brezkontaktnega prevzema. Tako znatno zmanjšamo nevarnost prenosa virusa na paket ali dostavljalca. Če je le možno izberi plačilo s predplačilom. Tako se zavaruješ tudi ti, saj ob prevzemu brez stika s kurirjem ne tvegaš okužbe.


Redno razkuževanje površin

Hkrati z omenjenimi ukrepi večkrat dnevno razkužimo vse delovne (in ostale) površine, s katerimi so naši zaposleni v kontaktu. Ker ne moremo tvegati in svojim strankam poslati paketa, ki se je nahajal v vprašljivih okoliščinah, so naša skladišča verjetno med najvarnejšimi prostori v Sloveniji.

Vrnjen izdelek najprej razkužimo

Vračilo izdelkov še vedno poteka nemoteno. Ko prejmemo vrnjene izdelke, jih šele po temeljitem razkuževanju zapakiramo v novo embalažo in ponovno vključimo v prodajo. Tako se popolnoma znebimo tveganja, da bi virus na kakršen koli način preživel pot od ene stranke k drugi.

Kupcem pogosto privoščimo posebne akcije. S prazno košarico jih žal ne moreš izkoristiti.

Napolni jo s klikom na gumb "V KOŠARICO" pri posameznem artiklu.

Brezplačna poštnina

Nadaljuj
Počisti košarico